sobota, 15. december 2007

Special edition!!!

Zakaj...ker smo tokrat z vami posebni poročevalci pod skupnim imenom Los Cachondos.

Čas bivanja pri našem gostitelju se počasi izteka, zato naj bo ta post zahvala izjemnemu kuharju, prevajalcu, turističnemu vodiču, ponočevalcu, skratka idealnemu primerku erazmovca Tinetu. Dnevi v Valenciji so res hitro minili, noči pa še hitreje... Pa gremo lepo po vrsti: nočnega življenja vam ne bomo opisovali, saj kot je vsevedni inžinir že predvideval...tu ni blu pa ris neč:) Znamenitosti mesta nas niso pretirano zanimale, saj smo se bolj kot to hoteli uživeti v življenje povprečnega erazmus študenta in smo čas namesto v katedralah raje preživljali na plaži. Hitro smo se tudi privadili na španski način življenja in vzeli vse stvari na tranquilo. Omeniti velja še naše prizadevanje za postavitev rekorda v svetovno znani igri "bunkabrc" in metanju flaše v daljino.
Nogometni navdušenci smo si danes zvečer na stadionu Mestalla skupaj z ostalimi cca. 50.000 gledalci ogledali nogometno tekmo med Valencijo in Barcelono, ostali poznavalci mrožev pa so si večer popestrili z ogledom cirkusa. Po tem smo odklonili vabilo na privatno zabavo, to so nam svetovala naša jetra, poleg tega pa nas jutri čaka ogled Oceanografica.

Da pa bivanje le ni bilo povsem brez težav je poskrbel Tinetov cimr (ob enem tudi lastnik stanovanja), saj ga je zmotila (pre)številna delegacija in slovenski kulinarični večer v zgodnjih jutranjih urah. Naslednji dan je bil sklican krizni sestanek, častno vabilo nanj je prijel le g.Mažgon in pereče teme so se kaj hitro uredile.

Imeli smo se res lepo, več podrobnosti v Sloveniji.

P.S.: Neglede na pestro dogajanje ta teden, je Tine uspešno opravil vse šolske obveznosti.

Los Cachondos

Skrb za lepo kožo je pri Mateju na prvem mestu

Tranquilo en la playa

Bunkabrc

gostitelj


Mestalla - Valencija:Barcelona, 0:3

4 komentarji:

mija.michelizza pravi ...

Hahahaha, super ste ... ful sem se narežala!

David pravi ...

A fajn pubi ste fajn pubi...
Tine M. še zdej nisi pavidav kdu ti je svetovav ta modna kolekcija(neč teb padubnu)?:)
kdaj prideje tipi damu de se zminma za nov lit kok pa kej?

David pravi ...

Gorazd.
Nalepke lohk kar pušleš Tincu bom jest dav za znamka...

Gorazd pravi ...

Zdaj pa tako. Na disku od Knopflerja je nekaj,kar ne spada tja. Tine preglej vse mape na disku.
David: Ni panike. Naslednji teden bom imel čas.