četrtek, 18. oktober 2007

Poplav..............NI! (se)

Ja, vsem tistim, ki cakate kdaj me bo zalilo, naj povem da poplav tu zaenkrat se ni. Ok mogoce sem in tja poplavi kaksno garazo, ampak hujse sile ni. (vsaj da bi jaz vedel ne). Sem pa govoril po netu z eno Slovenko, ki je v Gandiji, 60 km juzno od Valencije in je rekla, da je tam kar zalito, nahujse pa naj bi bilo v Alicanteju (se juzneje). Po TV sem videl, da je precej razdejano, tudi na Malorci, ki jo je oplazil en tornado. Danes tudi tu lije ze cel dan, in se sploh ne cudim zakaj pride do poplav. Saj so nekatere ulice ze precej zalite po samo 10 urah dezja. Ocitno so tukaj padavine preredke, da bi uredili odtoke malo bolje. Tudi strehe redno puscajo. Najveckrat pac podstavijo eno kanglo in je problem resen:)

>>Hehe.Ravno v trenutku ko tole pisem, je v nas razred priletela ena sinicka in sedaj sedi na oknu nad mojo glavo. Vsake toliko casa poleti po razredu, ven pa na zalost ne zna. Tako da bo morala pocakati na odmor, ki bo prav kmalu. Zdaj imam vaje iz programa 3dmax, in mi je zal da ne zastopim vec, ker me stvar zanima, pa se program je samo v spanscin.No pocasi bom ze.<<

Drugace tukaj vse po starem. Vceraj smo ze pisali en mini test pri predmetu Organizational Behaviour, in ni bili prav tezko. To je edini angleski predmet, ki ga imam. Najbolj sem uzival v torek pri premetu Arquitectura Industrial, saj je profesor predaval tako hitro in v enem posebnem dialektu, da sem mislil da predava v jeziku Valenciano. Ko sem to omenil enemu izmed kolegov, se je samo smejal. No tudi drugace je predmed precej dolgocasen, tako da ga bom prisparal za kdaj drugic:) Na sreco sem na zacetku izbral nekaj predmetov vec, prav zaradi takih situaciji. Drugi predmeti so kar zanimivi, predvsem pa je fajn to, da nimajo kaksnih dodatnih prakticnih vaj, ki bi mi po nepotrebnem kradle cas.

Imam tudi nov bicikel, ki mi ga je za 30 eur, zrihtal slovenec Tomo (hvala Tomo) od lastnice njegovega stanovanja in je v preteklosti ze bil last nekega Erasmovca. Ta je precej boljsi kot prvi, zato sem mu danes kupil se eno "tapravo" verigo, ki se je v Lj. zelo obnesla. Bomo videli ce bom tokrat imel kaj vec srece:)
Imam tudi spansko stevilko, ki je se nisem uspel objaviti, ce bo slucajno kaj nujnega, saj tukaj uporabljam samo to: 0034 693-477-558

Za konec pa se nekaj fotk od danes, ko sem vedril na poti na faks.







14 komentarjev:

Anita pravi ...

Luštkane fotke. :)
Lep(ši) bicikl. :)
MOram rečt, da me je že kar malce skrbelo, glede na to, da se nisi nič oglašal.
Drži se, čau.

mija.michelizza pravi ...

Madonca, kšna veriga! Če pa to ne bo držalo hahaha!!! Še piši, evo, to je tapravi izkoristek časa na predavanjih, ne morš samo na fax hodit, sej si pa ja erasmovec ... hihi, poslušaj izkušene ;-)

matejmm pravi ...

Sem mogu 3x pogledat znamko od ključavnica. Najprej sem prebral TITAN, pa mi ni šlo v račun... Potem pa sem le videl, da je TIFON ali nekaj podobnega ;)

Tine pravi ...

@Mija: sej bom mogu prilimat se kaksno fotko iz kaksnega zura ja, ce ne bom cisto prevec priden za videt:)) Problem je da Canon S1, ni ravno pripraven za na zure, tako da mi bo mogu nekdo drug dat fotke.

@Matej:tifon,tifon, ampak mocno upam da je ista kvaliteta:)

Anonimni pravi ...

Vsaj bicikl ima boljše ime,ne kot prej un Globaltrotl

Tine pravi ...

@fajfk: hehe, se zna zgoditi da bo ostal brez imena, ker s temi nalepki zgleda cisto predvec hud in jih bom verjetno potrgal dol:)

Andrija pravi ...

ola tinče...super si da takole objavlaš..(se ti pa da :P)
ej kak nardiš tiste "click" da bi objavu fotke kr u isti blog..sej upam de me razumeš!

LP!

Unknown pravi ...

Hej! Super fotkice, prva in zadnja dobita moj glas:) LP

Unknown pravi ...

Heeej je nardilu... Ma Tinc tu je pa dabr ka tok pišeš, še sam PPPPortaluppi bi biv ponosn na taje izraze.
Aja, ta tazadna slika pa sam pojasnuje taje poslanstvu... kekekelučavničar ane

Drž se

Tine pravi ...

@matej: hehe zdej si me pa ris nasmejev. kekeklucavnicar:)))hehe
Le aglas se se kej. Pa se Prepelichiusa pazdrav:)

Tine pravi ...

@majsen: Ja sori ris ne vim kva misles:)Tam je ena ikonca za dodajane fotk, drgac pa hiperlink maguce (je tud ikonca).sori ris ne vim:)

@barbara: Ja thx ane:))LP tud teb

Gorazd pravi ...

Dobra resolucija! Na prvem posnetku se vidi da piše na rumenem fleku na podplatu "vibram".

Anonimni pravi ...

Ojla!

Še ne pozdrav z moje strani (Ticotava Martina ja:). Sm prou navdušena nad taba, nism vidla de znaš tok fajn pisat. Z veseljem spremljam tuj blog:) le tako naprej.
lp

Tine pravi ...

@Martina: Wow, hvala, hvala, kompliment zmerej pase:)) Se bom potrudu napisat se kej zanimivga, ceprov...:)